Eveniment in exclusivitate pe Eventpay.ro

Eveniment in exclusivitate pe Eventpay.ro

Pune in exclusivitate in vanzare biletele pentru evenimentul tau pe Eventpay.ro iar noi iti oferim o reducere de 50% din comisionul de administrare si gestionare bilete.

Tarife de baza:

Comision gestiune si administrare plati 1,9%;
Comison gestiune si administrare bilete 3,0% + 1,99lei;

Tarife promotionale, eveniment in exclusivitate pe Eventpay.ro

Comision gestiune si administrare plati 1,9%;
Comison gestiune si administrare bilete 1,5% + 0,99lei;

Pentru a beneficia de aceasta promotie dupa adaugatea evenimentului trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa suport@eventpay.ro cu titlul: "Eveniment in exclusivitate pe Eventpay.ro" iar in corpul e-mailului trebuie precizat Numele evenimenului.

Termenii si conditii promotie:

1. La aceasta promotie pot participa toate evenimentele adaugate in excusivitate pe Eventpay.ro in perioada 09.02.2016-31.03.2016

2. Pentru a beneficia de aceasta promotie oganizatorul evenimentului trebuie sa inscrie evenimentul in promotie prin trimiterea unui e-mail la adresa suport@eventpay.ro cu titlul: "Eveniment in exclusivitate pe Eventpay.ro" iar in corpul e-mailului trebuie precizat Numele evenimenului.

3. Evenimentul va fi aprobat sau respins in 24-48 ore lucratoare de la data primirii e-mailului.

4. Organizatorul va beneficia de oferta pe toata perioada de vanzare a biletelor.

5. Organizatorul evenimentului se obliga ca pe toata perioada de vanzare a biletelor prin intermediul site-ului Eventpay.ro sa nu vanda direct sau prin alti parteneri bilete la evenimentul/evenimentele care sunt cuprinse in prezenta promotie.

6. Eventpay.ro isi rezerva dreptul de a monitoriza periodic prin metode proprii daca prevederile art. 5 sunt respectate, astfel incat la prima confirmare a nerespectarii de catre organizator a obligatiilor care ii revin conform dispozitiilor art.5, Eventpay.ro va informa in scris organizatorul evenimentului, comisioanele aplicate evenimentului vor fi cele standard si va retine 25%, cu titlu de penalizare, din suma datorata fata de organizator.

7. Beneficiile obtinute in aceasta promotie nu se pot cumula cu alte promotie pentru acelas eveniment.

8. Prin inscrierea unui eveniment in promotie organizatorul evenimentului este de acord cu Termenii si Conditiile promotiei de mai sus, organizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din nerespectarea acestor termenii si conditii.