Modalitati de plata

Biletele achizitionate de pe Eventpay pot fi platite:
1. Online cu cardul securizat 3D-Secure
-Pentru plata online cu cardul nu se percept taxe sau comisioane suplimentare.

2. Prin ordin de plata sau internet banking
-Dupa finalizarea comenzii veti primi pe e-mail toate datele necesare efectuarii tranzactiei. Termenul de realizare a platii este de 3 zile. In cazul in care plata nu se efectueaza in 3 zile comanda va fi anulata.
Biletele vor fi emise si livrate dupa ce suma totala de plata va fi primita in contul societatii sau dupa confirmarea platii prin trimiterea scanata a ordinului de plata pe e-mail la suport@eventpay.ro
Atentie: Pentru ordinele de plata efectuate de la ghiseele bancilor asigurativa ca suma transferata si care va ajunge in contul Eventpay este suma totala a comenzii in caz contrar biletele nu vor fi emise si livrate.


Livrarea biletelor:

Biletele la evenimente vor fi emise electronic si pot fi descarcate din contul de client de pe Eventpay.ro. Dupa confirmarea platii veti fi instintat printr-un e-mail ca biletele au fost generate si ca pot fi descarcate din contul de client.


Drept de retur:

Pentru returnarea biletelor achizitionate se contacteaza organizatorul evenimentului. Biletele pot fi returnate in functie de Politia de retur a organizatorului evenimentului.